Met de zonneproducten van Esthederm krijgt de huid alleen het beste van de zon. Nadelige effecten als dehydratatie, veroudering en zonneschade worden tegengegaan door enkele wetenschappelijk aangetoonde formules. Zorgeloos en beschermd zonnen.

Zo is gebleken dat wanneer extra melanine wordt aangemaakt, de huid nóg beter beschermd is tegen de zon. Zo bevatten de zonneproducten van Institut Esthederm stoffen die de melanineproductie in de huid activeren, en wordt er gewerkt met mineralen en organische filters. Zo krijgt de huid een actieve bescherming en leert de huid opnieuw en op een natuurlijke manier zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Met Esthederm krijgt de huid alleen het beste van de zon, want ondanks de nadelige effecten is zonlicht vooral ook gezond. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D en geeft de huid een mooi kleurtje. En dat kleurtje wordt nog mooier en egaal door het gebruik van de zonneproducten van Institut Esthederm. Daarnaast kennen de zonneproducten van Institut Esthederm de volgende eigenschappen om de nadelige effecten van de zon tegen te gaan:

  • Externe UV-bescherming door minerale reflectoren en organische filters.
  • UV-bescherming aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling.
  • Interne bescherming door bescherming van het DNA (tegen huidkanker), bescherming van de vezelstructuren (tegen huidveroudering) en vermindering van de cel reactiviteit (tegen verbranding).
  • Bescherming aangepast aan de gevoeligheid van de huid.