Deynique staat voor een “therapeutische behandelmethode” die lichaam en geest betrekt in de totale cosmetische aanpak. Schoonheidssalon Caroline is volledig thuis in het omvangrijke werkveld van Deynique Aloë Vera Cosmetics.
 
ALOË VERA

Een belangrijk basisingrediënt in de producten van Deynique is Aloë Vera: één van de meest waardevolle planten die de natuur ons biedt.

Aloë Vera is van nature geneeskrachtig en bevat meer dan 200 werkzame stoffen, waaronder vitaminen, mineralen en aminozuren. In de bladeren zitten onder andere pro-vitamine A, vitamine B-complex, vitamine C, D en E. Aloë Vera is rijk aan mineralen en sporenelementen (zoals magnesium, calcium, ijzer en zink).

Aloë Vera heeft een genezende kracht voor de huid en het hele lichaam. Daarbij komen nog essentiële aminozuren, die bij de regeneratie van belaste organen of bij de regelmatige verzorging ervan extra steun geven.

Nog een kracht van Aloë Vera, ligt in de grootte van de moleculen. Doordat de moleculen zó klein zijn, is de stof in staat om tot heel diep in de huid te kunnen doordringen. De cellen worden hierdoor tot diep in de kern gestimuleerd.