’Cenzaa is s ’werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en Wellness combineert’’

Waarom zou u moeten kiezen voor Cenzaa:
  • Cenzaa gaat voor een stralende en gezonde huid.

Een gezonde, jonge en stralende huid, dat is wat u wilt! Maar hoe bereik je dat? Welke producten kunt u gebruiken en in welke volgorde? Cenzaa helpt u graag en heeft hiervoor het unieke 6 stappenplan ontwikkeld voor maximale huidverzorging en huidverbetering. Zo weet u precies welk product u wanneer kunt gebruiken, zodat we u samen die gezonde huid kunnen geven!

  • Cenzaa is 100 % nederlands.

Gevestigd op een prachtige hoeve in het Twentse Bornerbroek ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 unieke huidverbeterende verzorgingsproducten. Zo zit u ook niet meer met vragen en kunt u het gewoon in het nederlands lezen.

  • Cenzaa heeft een unieke samenstelling van producten.

Veel dermatologen zijn van mening dat crèmes van de drogisterij of parfumerie niet veel meer kunnen doen dan de huid hydrateren. Dit in tegenstelling tot producten die u op doktersrecept kunt verkrijgen. De werkelijkheid ligt iets genuanceerder. Want tussen producten van de parfumerie of drogist en medicinale crèmes zitten nog 2 varianten: cosmeceuticals, en nog beter: het PCN2© SYSTEEM.

  • Cenzaa gaat voor de schoonheid van de mens, dier en natuur, dus 100% natuurlijke producten.

De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden wij bij Cenzaa belangrijk! Daarom maken wij voor de ontwikkeling van onze doeltreffende huidverbeterende behandelingen en producten gebruik van het beste van twee werelden, the art of science en nature: het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Ons doel: samen met u het hoogsthaalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

  • Cenzaa heeft behandelingen voor alle leeftijden en huidcondities.

In uw leven heeft uw huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging en ontstaan er soms huidproblemen. Cenzaa biedt u behandelingen voor elk huidtype, elke huidwens en voor elke leeftijd.

 

INNOVATIEVE VERPAKKINGEN

 

Daarnaast werkt Cenzaa met het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem. In deze zuurstofdichte verpakkingen blijven de hoge concentratie PCN2-werkstoffen bewaard. Zo garanderen we een langdurige kwaliteit!

 

 

 

 

CENZAA HAAR GEURREIS

Ervaar en onderga een bijzonder Cenzaa ritueel waarbij u wordt meegevoerd op een heerlijke geurreis naar warme oorden. Een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij uw zintuigen aangenaam verrast worden. Kies uw eigen geur in de Cenzaa producten, waardoor de behandeling geheel wordt afgestemd op uw mood en huidtype.