Gezichtsbehandelingen

Mini behandeling - ca. 45 minuten

Deze behandeling is speciaal geschikt wanneer u door bijvoorbeeld drukte geen tijd kunt inplannen voor een normale behandeling, maar toch uw huid in conditie wilt houden. Deze behandeling is geschikt voor iedere huid en is een echte oppepper. Een unieke behandeling die de huid hydrateert en vitaliseert.

Standaard behandeling - ca. 60 minuten

Een complete behandeling waarin per behandeling gekeken wordt naar de behoefte van de huid.
Zo kan de huid behandeld worden voor een tekort aan vocht (dehydratatie), (over)gevoeligheid, onzuiverheden of toegepast worden voor de rijpere huid. Naast het 'hoofdprobleem van de huid pakken de producten tevens de overige aspecten aan. Hierdoor krijgt u een huid die in optimale conditie is. De producten worden zorgvuldig hierop afgestemd.

 

Luxe gezichtsbehandelingen

Zuurstofbehandeling Oxsynergie - ca. 75 minuten

Zuurstof is het belangrijkste elixir voor de cellen. Als we ons slecht voelen, dan adviseert de volksmond ons om een frisse neus te halen.

Cosmetisch gezien is zuurstof waardevol voor een vitale, jeugdige uitstraling en het stabiliseert de cellen. Daarom begint deze intensieve behandeling allereerst met een zuurstofdouche.  U ademt pure medicinale zuurstof in, een traktatie voor het hele lichaam. Ondertussen ontvangt de huid een bio-energiemassage.

Hierna wordt het gezicht overspoeld met zuivere zuurstof. Deze medicinale zuurstof is hypoallergeen en bevat vitaminen, mineralen en enzymen. De huid ademt en laat zich in al haar schoonheid zien.

Zuurstofbehandelingen kunnen worden gecombineerd met een Bio Face Lifting, Meso Lift, Aquabrasie, Face Forming of Mesolaser.

SCM Release Massage - ca. 60 minuten

Heeft u last van een couperose huid of een huid met rode vlekken? Dan is deze behandeling voor u op maat. De producten werken op de gevoelige capillairen. Het is ook mogelijk om de couperose te laten behandelen met XO Cell Plasma.

Seizoen behandeling- ca. 75 minuten

Een heerlijke behandeling, afgestemd op het seizoen. Laat u verrassen!

Bio faceliftings behandeling - ca. 60 minuten

Verbetert de algehele huidbeeld. Ontslakt de huid van lymfesysteem, een diepte reiniging door het verwijderen van overtollig vet, talg en vuil. De schadelijke stoffen en afgestorven huidcellen. Stimuleert de doorbloeding van de huid en verstevigd de huid en versterkt het bindweefsel.

XO Cell Plasma behandeling- ca. 75 minuten

 

We weten allemaal wat vast, vloeibaar en gasvormig betekent. Nu heeft de wetenschap een vierde aggregatietoestand ontdekt die ingezet kan worden voor huidverjonging. In de natuurkunde wordt onder plasma een fase verstaan waarin de deeltjes van een gasvormige stof in meer of mindere mate geïoniseerd zijn.

Hoe werkt het?

Het apparaat glijd langzaam over de huid. De plasmabundel doordringt alle huidweerstand en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen.

Onmiddellijke en lange-termijn resultaten

In combinatie met vloeibare en vaste stoffen stimuleert de plasmabundel het herstel van de huidcellen. De speciale behandeltechniek leidt tot veranderingen in rimpels, lijntjes, littekens, pigmentvlekken, couperose en onzuiverheden. Opvallende resultaten zijn zichtbaar na vier behandelingen: een aanzienlijk gladder huidoppervlak en optische gezichtsverjonging.

Waarvoor geschikt? 

Stimuleren van de huidcellen
Aanmaak van collageen en elastine
Verstevigen van de huid
Egaliseren van de opperhuid
Rimpels verminderen
Acne verminderen
Couperose verminderen
Lip boosting

Advanced Skincare - ca. 45 min

* Geurreis
* Reiniging
* Milde Reiniging
* Oosterse drukpunten
* Masker
* Dag / nachtverzoring
* Afsluiting met een heerlijke Cenzaa thee

Mesotherapie - ca. 90 minuten

Mesotherapie bij Schoonheidssalon Caroline gaat verder dan de meeste cosmetische producten.

Naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering, huidverslapping en cellulitis.

Na enkele behandelingen door de schoonheidsspecialist wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een frisse, gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.

Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast.

Hierbij worden onder andere vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen van plantaardige oorsprong ingesluisd, zonder hier naalden voor te gebruiken dus vrijwel volledig pijnloos is en tegelijkertijd tot 4000% meer efficiënt.

Het voornaamste doel van mesotherapie is om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren. Hierdoor kunnen cellen worden behandeld tot het onderhuids bindweefsel, welke onbereikbaar is voor de meeste cosmetische producten.De Lift System behandeling is een spectaculaire anti-age behandeling met direct liftend en verjongend effect. Door het thermische masker met essentiële oliën van munt en lavendel ziet u direct resultaat. Plantenextracten en actieve werkstoffen in de verzorgingsproducten zorgen voor een natuurlijke lifting van binnenuit! Deze behandeling en verzorgingslijn helpen u het jeugdkapitaal te bewaren!

 

Speciale lichaamsbehandelingen

Mesotherapie - ca. 60 minuten

Mesotherapie voor elasticiteit van de huid van de buik, benen en oksels en effectief tegen herstellen striae en littekens. Vermindering van de sinaasappelhuid, striae en littekens? Bezoek Schoonheidssalon Caroline voor een Mesotherapie behandeling; zeer effectief!

MESOFIRMNESS Lichaamsverstevigende behandeling die het verlies van stevigheid van het weefsel, veroorzaakt door het ouder worden, zwangerschappen en afslankdiëten tegengaat. Verhoogt o.a. de elasticiteit van de huid van de buik, benen en oksels. Ook effectief tegen herstellen striae en littekens. De lichaamscontouren worden duidelijker omlijnd, waardoor de huid en striemen er merkbaar beter uitzien.
MESOSLIM Lichaamsreducerende behandeling die inwerkt op de drie processen van de sinaasappelhuid: het verminderd de cellulite en striae, bevordert de verbranding van vetten en geeft weer contour aan het lichaam.

De behandelduur is 60 minuten.  Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 6 tot 10 sessies aanbevolen (1 keer per week gedurende 6 tot 10 weken).

Vraag naar de mogelijkheden die er mogelijk zijn.

Rugpakking - ca. 15 minuten

Laat u verwennen met deze ontspannende rugpakking; Na een reinigende scrub van fijne suikerkristallen wordt een voedende lichaamsolie op de huid gemasseerd. Vervolgens wordt het masker aangebracht. Door het warmte effect van de plastic afdekfolie werkt het tevens ontslakkend op uw lichaam. Als het masker door middel van warme kompressen verwijderd is, volgt als afsluiting een verzorgende creme.[/accordion-item] [accordion-item title="Massage"]Massage gaat over aanraken en aangeraakt worden. Het biedt een moment van rust en aandacht voor onszelf en geeft ruimte voor ontdekking en bewustwording. De energie doorstroming wordt bevorderd, waardoor spanningen losgelaten kunnen worden en het lichaam weer nieuwe energie krijgt. Massage kalmeert, voert de afvalstoffen af uit ons lichaam, activeert de bloedcirculatie en geeft verlichting van spanning in de spieren. Massage is pure weldaad![/accordion-item] [accordion-item title="Hotstone massage"]De hotstone massage wordt gegeven met basalt stenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad gepolijst zijn. De  stenen zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. Door de combinatie van warmte en beweging dringt de massage dieper door in de spieren, voert het de afvalstoffen af, stimuleert het de orgaanfuncties en brengt het tevens het lichaam weer in balans.

De massage: De basalt stenen worden in een zogenaamde heater opgewarmd tot een temperatuur van 45-50 graden. Nadat de warme olie is aangebracht, worden de spieren eerst manueel gemasseerd. Vervolgens wordt er voornamelijk met lange rustige en cirkelvormige strijkingen met de stenen gemasseerd.

Deze massagevorm is echter niet geschikt bij zwangerschap, koorts, griep of ontstekingen. Ook mensen met een hoge en lage bloeddruk, hartklachten of kanker (of andere ernstige ziektes) kunnen geen hotstone massage ondergaan.

Hotstone is wel goed bij spier- en/of zenuwpijn. Het helpt bij een verminderde bloedcirculatie, menstruatiepijn, rugklachten, artrose en reuma (niet in onstekingsfase). Door de ontspannende werking helpt het bij stress en spierspanningen. En natuurlijk is het goed voor iedereen die graag even tijd voor zichzelf wil.

 

Overige behandelingen

Oogcontour verzorging

Intensieve kuur voor de gevoelige, vaak dunne huid rond de ogen om o.a. de expressie rimpeltjes tegen te gaan:

  • Power Hyaluronic oogbehandeling

 

Ontharen

Ontharen

U kunt uw ongewenste haargroei laten verwijderen door deze te laten harsen. Hars is een natuurlijk product dat door middel van warmte vloeibaar wordt. De hars wordt warm op de huid aangebracht en hecht zich aan de haren. Met behulp van zachte katoenen strips worden met een snelle trekbeweging de hars en de haren van de huid verwijderd. De haren worden met de wortel uit de huid verwijderd, blijven hierdoor langer weg en voelen niet aan als stoppels als ze terugkomen.
Wanneer u dit vaker herhaalt zullen de haren minder dik en in mindere mate terug komen.

NB: De haren mogen niet te lang en niet te kort zijn. Een lengte tussen ½ en 1 centimeter is over het algemeen de beste lengte.