Kom eens kennismaken met ons! – 60 minuten voor € 39,95

Boek nu een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met u en uw huid en u kunt kennis maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en huidadvies. U vraagt zich misschien af waarom doen wij eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse? Iedereen heeft een andere huid, welk huidtype heeft u? Gebruikt u thuis de juiste producten? Brengen de producten die u nu gebruikt niet het resultaat wat u verwacht?

Mini behandeling – 30 minuten voor € 35,00

Deze behandeling is speciaal geschikt wanneer u door bijvoorbeeld drukte geen tijd kunt inplannen voor een normale behandeling, maar toch uw huid in conditie wilt houden. Deze behandeling is geschikt voor iedere huid en is een echte oppepper. Een unieke behandeling die de huid hydrateert en vitaliseert.

Standaard behandeling – 60 minuten voor € 59,50

Een complete behandeling waarin per behandeling gekeken wordt naar de behoefte van de huid.
Zo kan de huid behandeld worden voor een tekort aan vocht (dehydratatie), (over)gevoeligheid, onzuiverheden of toegepast worden voor de rijpere huid. Naast het ‘hoofdprobleem van de huid pakken de producten tevens de overige aspecten aan. Hierdoor krijgt u een huid die in optimale conditie is. De producten worden zorgvuldig hierop afgestemd.

Seizoensbehandeling – 60 minuten voor € 65,00

Deze behandeling wordt aan gepast aan u huid en ook aan het seizoen. Laat u steeds opnieuw verrassen per seizoen.