Ribeskin Carboxy Therapie

Carboxy Therapie is een prachtige behandeling: voor een doffe/vale huidkleur, pigmentatie problemen, vochtarme huid, acné en onzuivere huid, huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, littekens die slecht genezen, donkere kringen rondom de ogen en vetophopingen in het gelaat.

Het is een pijnloze behandeling waarbij de CO2 (koolstofdioxide) rechtstreeks in de huid wordt gebracht. Zodra CO2 wordt geabsorbeerd in de huid worden de rode bloedcellen aangezet om meer zuurstof af te geven. De CO2 die vrij komt tijdens het gebruik van dit masker versnelt de cel vernieuwing en de productie van elastine en collageen in de huid wordt gestimuleerd. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem.

Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is Carboxy Therapie effectief. Carboxy vernieuwt niet alleen de huidstructuur, ook het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd. De huid ziet er na de eerste behandeling direct helder, fris, egaler, minder gelijnd en elastischer uit.

Hoe werkt CO2 Carboxy Therapie?

De behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

De behandeling kan worden gecombineerd met verschillende maskers en aanvullende behandelingen.

CO2 Carboxy Therapie kan worden ingezet bij:

  • Acné (het verhoogde zuurstofgehalte is dodelijk voor de bacterie die acné veroorzaakt)
  • rosacea
  • futloze huid
  • verminderde elasticiteit
  • slechte doorbloeding
  • rimpels en fijne lijntjes
  • donkere kringen onder de ogen