DSV-Line & Hya Thread

Wat is HYA THREAD behandeling

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in ons lichaam, vooral in de huid. Het houdt water vast, waardoor de huid er stevig, strak en elastisch uitziet. Vanaf de leeftijd van 20 jaar vermindert het lichaam echter de productie van hyaluronzuur, waardoor het weefsel verzakt naarmate we ouder worden.
De huid die met de zwaartekracht in wisselwerking staat, zakt en typische zwaartekrachtrimpels worden zichtbaar.
Dit effect kunnen we tegengaan met de Hya-Thread techniek.

 

HYA THREAD Hyalluronzuur

Hyaluronzuur, dat een essentiƫle rol speelt bij het behouden van de vochtbalans van de huid, draagt bij aan een vol, gehydrateerd en jeugdig uiterlijk. Het verbetert ook de elasticiteit van de huid.
Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam, voornamelijk in de huid. Het speelt een cruciale rol bij het vasthouden van vocht, waarbij de huid een vol, elastisch en stevig uiterlijk behoudt. Naarmate mensen ouder worden, meestal vanaf hun vroege twintiger jaren, neemt de productie van hyaluronzuur af, wat leidt tot de ontwikkeling van verslapte huid.

In tegenstelling tot dat, pakt DS V-LINE HYA-THREAD effectief het verlies van gezichtsvolume aan dat gepaard gaat met het verouderingsproces, met een verjongd en jeugdig uiterlijk tot gevolg. Onze gespecialiseerde techniek maakt diepe absorptie van HYA-THREADs in de huidlagen mogelijk, wat resulteert in zichtbare en langdurige verbeteringen.”

 

Wat houdt de HYA THREAD behandeling in

Bij deze methode brengen we via een speciale door ons ontwikkelde techniek hyaluronzuur op de huid aan, waardoor het in de diepere lagen kan worden opgenomen. Hyaluronzuur begint water vast te houden en de huid voller te maken, waardoor het volume van de huid wordt hersteld.

De HYA-THREAD wordt aangebracht met behulp van hyaluronzuurdraden, waardoor niet alleen volume aan de huid wordt gegeven, maar ook diepe rimpels effectief worden behandeld. HYA-THREAD stimuleert de lichaamseigen collageenproductie, wat mogelijk helpt bij de volumeverdeling op de lange termijn. HYA-THREAD verzacht niet alleen diepe rimpels en vervangt het door ouderdom verloren volume, maar accentueert ook specifieke gebieden zoals de jukbeenderen. Bovendien kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke, subtiele lift zorgen. Volumiseert de huid en verhoogt het vermogen om water vast te houden.