Cenzaa Advanced Skincare – 60 minuten – € 59,50

Cenzaa Advanced laat u meenemen op een ontdekkingsreis waar u kennis maakt met de unieke producten van Cenzaa. Deze behandeling is speciaal geschikt wanneer u door bijvoorbeeld drukte geen tijd kunt inplannen voor een normale behandeling, maar toch uw huid in conditie wilt houden. Deze behandeling is geschikt voor iedere huid en is een echte oppepper. Een unieke behandeling die de huid hydrateert en vitaliseert.

 • Welkomstritueel
 • Reiniging
 • Dieptereiniging
 • Huidanalyse
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Korte massage
 • Ocean Touch Masker
 • Dag/nachtverzorging

 

Spicy skin shock – 45 minuten – € 67,50

Revolutionaire boost voor de huid verstevigt maximaal en zorgt voor een stralende huid van gezicht, hals en decolleté. Spicy Skin Shock [Cell Activating Masq] is een onmisbaar product dat de strijd aangaat met huidveroudering en huidproblemen. Geeft de huid een zeer intensieve boost!

” Egaliseert en stimuleert de celactiviteit en verbetert direct de doorbloeding. De aangebrachte werkstoffen worden dieper in de huid getransporteerd. Na het aanbrengen voelt u onmiddellijk dat uw huid een krachtig, intensief zuurstofimpuls krijgt.”

Stimuleert de celactiviteitPCN2® EFFECTEN SPICY SKIN SHOCK:

 • Verbetert direct de doorbloeding
 • Geeft de huid een zuurstofimpuls
 • Transporteert de aangebrachte werkstoffen dieper in de huid

 

Dermapeel 35%  – 45 minuten €67,50

De dermpapeel therapy van Cenzaa is een behandeling met fruitzuren. Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor een nieuwere en gezondere cellen. Een fruitzuur dringt door in de huid en stimuleert de snelheid van de huidcellen. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de huid langer vocht vasthoudt.

Glycol Therapy 35%: De Alfa Hydroxy Acids (AHA) zijn natuurlijk organische zuren waarvan de moleculaire structuur altijd eindigt op een hydroxylgroep. Dit betekend dat het zich kan binden aan een andere stof.

Indicaties:

 • Acne
 • Rimpels
 • Droge huid
 • Littekenweefsel
 • Pigmentstoornissen
 • Vochtarme huid

 

RYJVK; The Journey – 60 minuten – €75,00

Deze verfrissende weldaad voor de huid bevat een aantal bijzondere highlights die jou meeneemt naar een indrukwekkende reis naar het magisch Ijsland.

Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzym Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid. De Cryo Oil Massage is een ijskoude massagebeleving die de huid laat stralen als nooit tevoren. Met het Wrinkle Resist Eye Mask creëer je een frisse oogopslag en vermindert vermoeidsheidstekenen zichtbaar.

 

RYJVK; The Allure of The Lagoon – 75 minuten – €90,00

Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling aangeboden worden, is de 90 minuten behandeling uitgebreid met de Allure of The Lagoon Massage; hiermee verrijk je de RYJVK ervaring en laat deze behandeling je genieten van warme olien, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De manier waarop warm en koud effecten zich in deze behandeling afwisselen, is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaalbaden en de ijzige kou van Ijsland. Daarnaast besteden we in deze 90 minuten durende behandeling aandacht aan de vergeten contouren. We bieden een Contouring Decollete Treatment aan waarbij met milde fruitzuren gezorgd wordt voor een egaler, zichtbaar stralende en gladder Decollete.

Mandelico Treatment – 75 minuten – €85,00

Met alle feestjes in het vooruitzicht, heb je genoeg redenen om jezelf en anderen te trakteren op een schitterende feestlook. Tijdens deze intensieve ampoule treatment zorgen de ampullen voor een explosie van werkstoffen op de huid. De pure kracht van de ingrediënten geeft een luxueus gevoel en heeft tevens een therapeutisch effect. Het is van begin tot eind een echt feestje voor de huid. De werkstoffen zijn opgebouwd uit de fijnste moleculen, waardoor ze sneller en dieper door de huid kunnen worden opgenomen dan bijvoorbeeld een crème of een masker.

Hoe ziet deze behandeling eruit: 

 1. Cenzaa’s signature cleansing – Zonder de huid goed te reinigen kan er geen intensieve huidverbetering plaatsvinden. Daarom reinigen wij de huid met de Cenzaa Velvet Creamy Milk of Rise & Shine Cleanser zodat je hiermee de huid zuivert, ontstresst en voorbereidt op de volgende stappen.
 2. Dieptereiniging met de Mandelico glow peel– De Mandelico glow peel is een exclusieve en innovatieve peeling die dode huidcellen op milde maar doeltreffende wijze verwijdert. Het pakt tekenen van huidveroudering aan, verbetert de huidteint en zorgt voor een schitterende glow.
 3. Spicy skin shock, zuurstofimpuls – De Cell Activating masker draagt in no time bij aan de verbetering van de doorbloeding in de huid en zorgt voor een nog betere opname van werkstoffen. Onmiddellijk na het aanbrengen zie en voel je dat de huid een krachtige, intensieve zuurstofimpuls heeft gekregen. De huid vertoont een prachtige rode gloed. Het is een onmisbaar product dat de strijd aangaat met huidveroudering en huidproblemen.
 4. Mist Moment – Een heerlijke verneveling van de Velvet of Illuminating Mist over de huid. (Afhankelijk van het huidtype).
 5. Multiple skin boostvinolin therapy – De Vinolin ampul brengt de huid in balans en bevat krachtige ingrediënten uit wijnbladeren die kalmerend en verzachtend werken. Daarbij zorgt de ampul voor een rustige, stressvrije huid. Deze krachtige antioxidanten boost beschermt de huid tevens tegen vrije radicalen die een rol spelen bij huidveroudering en voorziet de huid van nieuwe energie.
 6. Oxygen silver mask – Oxygen Silver Mask is een verfrissend gelmasker, verrijkt met honingextract, colloïdaal zilver en salicylzuur. Na het aanbrengen verandert de gel in een zacht bruisend schuim, zonder dat hier water voor nodig is. De krachtige mix van huid zuiverende ingrediënten, antioxidanten en kalmerende ingrediënten, zuiveren, ontspannen en verzachten de huid en geven de huid weer nieuwe energie
 7. Skin Revolution finish – Verzorgende en voedende finish met liftend effect.